1 Kemoplast1

KEMOPLAST

Kemoplast

Dolgoletna tradicija in izkušnje so jih pripeljale do spoznanja, da se ne prodajajo samo talne obloge ampak, da z njimi vlivajo življenje v vse bivalne prostore.

Lepo urejeni saloni širom Slovenije so postali sinonim za vrhunsko ponudbo talnih oblog z ustrezno strokovno prodajo. Pregledno razstavljeni parketi, laminati, tekstilne in vinilne talne obloge, talne obloge iz gume, linoleja, plute, preproge, tekači, predpražniki, lepila, letve v obiskovalcu vzbudijo zanimanje in ideje. Skupaj s strokovnim svetovanjem je pot do umestitve talne obloge v prostor (javni ali zasebni) le še pika na i. Ponujeni izdelki so narejeni iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Poleg strokovnega svetovanja je tu še sposobna ekipa, ki bo poskrbela za izmere na domu, brezplačno dostavo ter hitro in kakovostno vgradnjo. Za materiale in storitve je nudena tudi ustrezna garancija.

 

Delovni čas
Pon-pet: 8.00 – 19.00,  Sob: 8.00 – 13.00

 

Kontakt

+386 15 419 001
ljubljana@kemoplast.si
www.kemoplast.si


Prikaži na načrtu Centra Desetke
Prikaži na zemljevidu Google Maps


Pri nas za vas

Iglu Sport
Gizmo
The
Svet Uzitka Logo
Petbox
Kemoplast
Conrad Logo
Prevc
Kamm
Interdiskont
Mint
Strukelj Logo Noga

Slovenski podjetniški sklad

Podjetje Pimato d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.