Pravice intelektualne lastnine

Vsa vsebina (besedilo in multimedije) objavljena na spletni strani www.centerdesetka.si je last podjetja PIMATO d.o.o.. Nepooblaščena in nedovoljena uporaba teh vsebin je prepovedana.

Izjava o varovanju zasebnosti

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Pimato, d.o.o., naslov: Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, e-naslov: info@pimato.si. Za vse teme in vsebine, ki bodo obravnavane s strani pooblaščene osebe za varstvo podatkov, velja stroga zaupnost.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani (npr. za odgovor na vaše povpraševanje). Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vaše soglasje.

Vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni.

Avtorstvo

Oblikovanje in izdelava spletne strani : Kreativna Tovarna d.o.o.


Pri nas za vas

Iglu Sport
Gizmo
The
Svet Uzitka Logo
Petbox
Kemoplast
Conrad Logo
Prevc
Kamm
Interdiskont
Mint
Strukelj Logo Noga

Slovenski podjetniški sklad

Podjetje Pimato d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.