2 Fishbox

Fishbox Petbox

Petbox

Fisbox je največji ponudnik sladkovodnih, akvarijskih ribic v Sloveniji, s preko 600 različnih vrst stalno na zalogi. Poleg ribic nudijo široko izbiro kvalitetnih akvarijev z vso pripadajočo opremo, priznanih blagovnih znamk kot so Dennerle, Akvastabil, Askoll, Newa, Esha, Eheim, Oase, Back to Nature, Seachem, EasyLife…

Za vaš akvarij poskrbijo tudi na vašem domu ali poslovnem prostoru, pri čemer imajo bogate izkušnje, saj sta se ustanovitelja izobaževala pri legendarnem akvascaper -ju Takashi Amano.
Pod blagovno znamko Petbox nudijo zamrznjeno hrano Petman BARF, za vaše hišne ljubljenčke, katera zagotavlja njihov zdrav razvoj. V ponudbi preko 20 različnih okusov.

Mlada ekipa strokovnega osebja, kemijski inž., mag. mikrobiolog ter akvaskape strokovnjak, vam je z nasveti vedno na voljo. Prizadevajo si, da bi se v njihovi trgovini počutili domače in zaželjeno. Kot verejtno že veste – ribice vplivajo na človeka sprostilno, zato vas vljudno vabijo, da jih obiščete čim večkrat.
Veseli vas bodo!

 

Delovni čas
Pon-pet: 11.00 – 19.00, Sob: 9.00 -19.00

 

Kontakt

+386 31 709 595
info@fishbox.si
https://www.fishbox.pet


Prikaži na načrtu Centra Desetke
Prikaži na zemljevidu Google Maps

Virtualni ogled trgovine


Pri nas za vas

Iglu Sport
Gizmo
The
Svet Uzitka Logo
Petbox
Kemoplast
Conrad Logo
Prevc
Kamm
Interdiskont
Mint
Strukelj Logo Noga

Slovenski podjetniški sklad

Podjetje Pimato d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.