Svetuzitka Btc

Svet Užitka

Svet Uzitka Logo

Trgovina Svet Užitka je največji slovenski sex shop, ki se v Centru Desetka razprostira na kar 150m2.

V trgovini si lahko ogledaš našo izbiro najbolj kvalitetnih, najbolj zanimivih, najnovejših in na sploh najboljših seks igračk na trgu.

Predstavljena je celotna ponudba erotičnih igračk in pripomočkov, od klasičnih vibratorjev, lubrikantov in masturbatorjev, do stimulatorjev prostate ter izdelkov za pare in erotičnega perila, pa tudi široka ponudba BDSM pripomočkov za tiste bolj drzne.

Na vsa tvoja vprašanja bodo z veseljem odgovorili naši svetovalci in ti tako omogočili najboljši možen nakup igračke, ki ti bo še dolgo služila.

Verjamemo namreč, da bi se morali o seksu vsi pogovarjati popolnoma brez zadržkov in da bi tovrstni tabuji postali stvar preteklosti. Zato naj te ne bo strah vprašati vsega, kar te zanima o seksualnih navadah, željah in fantazijah, saj ti bomo na vse z veseljem odgovorili.

 

Delovni čas
Pon-sob: 9.00 – 20.00

 

Kontakt

+386 (0)69 773 751
https://www.svetuzitka.com


Prikaži na načrtu Centra Desetke
Prikaži na zemljevidu Google Maps

Virtualni ogled trgovine


Pri nas za vas

Iglu Sport
Gizmo
The
Svet Uzitka Logo
Petbox
Kemoplast
Conrad Logo
Prevc
Kamm
Interdiskont
Mint
Strukelj Logo Noga

Slovenski podjetniški sklad

Podjetje Pimato d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.