1 Interdiskont1

Inter Diskont

 

Id Logo V C Shd Web

V kletnih prostorih Centra Desetka se nahaja trgovina Inter diskont – trgovina s 30-letno tradicijo. Na 450 m2 površine boste našli bogat sortiment ročnega in električnega orodja, primernega tako za profesionalce kot tudi za domače mojstre, pripomočkov za pleskarstvo, zidarstvo, mizarstvo, keramičarstvo in vodoinštalaterstvo. Pri njih najdete tudi pester izbor izdelkov za vrt, dom in prosti čas. Redno pripravljajo dodatne akcijske ponudbe. Vsem kupcem, ki postanejo imetnik njihove kartice ugodnosti, nudijo stalen 5% popust.

Merilo uspešnosti podjetja Inter diskont je zadovoljstvo kupcev, zato zagotavljajo najboljše možno razmerje med ceno in kvaliteto. Zagotavljajo tudi obljubljeno kakovost, funkcionalnost in varnost izdelkov ter redno izpolnjujejo servisne obveznosti. Obiščite jih in se sami prepričajte o pesti ponudbi in ugodnih cenah.

 

Delovni čas
Pon-pet: 8.00 – 20.00, Sob: 8.00 – 15.00

 

Kontakt

+386 15 464 082
btc@interdiskont.si
www.interdiskont.si


Prikaži na načrtu Centra Desetke
Prikaži na zemljevidu Google Maps

Virtualni ogled trgovine


Pri nas za vas

Iglu Sport
Gizmo
The
Svet Uzitka Logo
Petbox
Kemoplast
Conrad Logo
Prevc
Kamm
Interdiskont
Mint
Strukelj Logo Noga

Slovenski podjetniški sklad

Podjetje Pimato d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.